Explore

Nieuwsgierig naar wie er achter a’Dhoré zit. Terecht! Voor coaching is het belangrijk dat er een klik is, dat je het gevoel hebt alles met mij te kunnen delen. Mijn naam is Arsha Dhore en ik straal als ik zie dat jij hebt bereikt wat jij hebt willen bereiken. Als coach begeleid ik mensen die zich verliezen in eisen en belangen die de omgeving stelt. Ik leer je hoe met hoofd, hart en buik keuzes te maken.

Zelf heb ik heel jong geleerd om van de dingen die ik leuk vind mijn werk te maken. En was dat niet mogelijk of even onbereikbaar, dan bedacht ik een alternatief of koos een omweg. In de diverse rollen die ik heb uitgeoefend of nog steeds uitoefen ben ik altijd op zoek naar wat mij energie geeft en hoe ik iets moois tot stand kan brengen.

In 2013 was mijn balans even zoek en heb ik samen met mijn coach de dingen weer in perspectief gezet. Ja inderdaad, ook ik heb een coach want achter elke goede coach staat een coach. Iemand die je liefdevol maar duidelijk confronteert met die spiegel. Maar je belangrijkste coach blijft het leven zelf. En ik? Ik probeer vooral bij jou het vuur aan te wakkeren, zodat ook jij in staat bent je passie te vinden en de dingen die jou energie geven. Want dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait: energie krijgen!